beide benen op de grond

Beide benen op de grond is een Coaching en Trainingsbureau dat goed is in het creëren en herstellen van Verbindingen en Relaties in het persoonlijk en zakelijk leven

 


Coaching

Persoonlijke ondersteuning is gericht op het herstellen van de relatie met jezelf, jouw leef en werkomgeving. De begeleiding is gericht op het in kaart brengen en verder ontwikkelen van jouw natuurlijke kwaliteiten. We stoppen met het door ontwikkelen van 'waar je niet goed in bent en waar je ook nooit goed in gaat zijn'. Van een voetballer verwachten we immers niet dat hij/zij een marathonatleet wordt, waarom dan wel van jou.

De ondersteuning is warm, confronterend, praktisch, doeltreffend en verbindend. Het resultaat is krachtig leiderschap met een uitzicht op de toekomst. 

Training

Bij Beide benen op de grond doen wij niet aan één specialisatie of zienswijze. Alle bronnen van informatie - technieken - stromingen lopen in elkaar over zonder dat ze elkaar overspoelen. De kracht is om vanuit verschillende bronnen het grotere geheel te durven zien én aan te reiken. Bij ons vind je trainingen die gericht zijn op én je in verbinding brengen met opstellingen, de ziel, de natuur en de vijf elementen.

De trainingen zijn en worden afgestemd op persoonlijk niveau als ook voor het bedrijfsleven - de zorg - het onderwijs. AGENDA 2019

Training 3 daagse Vijf Elementen  10 april - Leiden - 10.00 tot 16.30 uur 1e dag kan afzonderlijk gevolgd worden. 


Nieuwsbrief Januari 2019
PDF – 318.8 KB 77 downloads
Nieuwsbrief Februari 2019
PDF – 146.9 KB 14 downloads