COACHING 

Het leven kleurt je, helaas niet altijd met stralende en warme kleuren. Als het leven grauw is geworden en je de levenslust bent kwijtgeraakt, wordt het tijd dat jij je laat omringen door warmte, veiligheid en kunde. 

Beide benen op de grond heeft een ruime coach en advieservaring in vechtscheidingen - verstoorde ouder/kind relatie - ongelijkwaardige relaties - intimidatie - burnout en lightout - intuïtieve groei - geheimen - onzichtbare blokkades - trauma, rouw en verliesverwerking. 

Daarnaast is er ruime ervaring in het begeleiden van ondernemers en medewerkers. Je kunt dan denken aan burn-out, langdurig ziekteverzuim - privé/werkbalans en opstarten van eigen onderneming. 


OP WEG NAAR VERANDERING 

Er wordt gestart met een intake en het maken van een genogram -> oftewel in twee uur tijd haal ik de rode draad uit je leven en ligt de basis voor een intense reis naar binnen. 


Met tussenposes van 2/3 weken ontmoeten wij elkaar steeds voor een sessie van anderhalf uur. Er wordt vanuit verschillende invalshoeken naar je hulpvraag gekeken, dit levert dynamische en doeltreffende coaching op. Je krijgt opdrachten mee om in de wereld je nieuw te verwerven vaardigheden te beoefenen. Aan het eind ben je emotioneel onafhankelijk en zit je krachtig achter het stuur van je eigen leven. Nooit meer wiebelig? Tuurlijk niet! Dat is een utopie, maar je hebt wél geleerd om op te staan na een val, even stil te staan en rustig door te lopen in je leven. 

Wil je mij wel als coach en spreekt het bovenstaande je niet aan omdat je al een eigen plan hebt? Welkom, ik hou van mensen met eigen-wijze verzoeken. 


Natuurlijk gaan we eerst even bellen met elkaar om te voelen en horen of we een match samen zijn.