BEGELEIDING VOOR JE MEDEWERKER

Wat als je medewerker niet meer alle ballen in de lucht kan houden en dreigt uit te vallen op je werk? Wat als er geen ruimte meer is om diep in te ademen en tot rust kan komen?

Uit balans betekent uit verbinding met jezelf - het gezin - de werkomgeving. 

Een disbalans in je leven zorgt ervoor dat er geen focus en verbinding kan zijn met datgene waar je een commitment mee bent aangegaan. Dat kan in je persoonlijk leven zijn als ook op het werk. Soms zie je als werkgever nog eerder dan de werknemer zelf dat het niet goed gaat. De kans op uitval op het werk is dan aanwezig, simpelweg omdat uitval thuis vaak niet mogelijk is. Het werk is de eerste plaats waar je het snelst een halt kan toeroepen om het stil te krijgen, wat dat stil zijn dan ook is. 


Coaching geeft inzicht in emotionele en mentale (werk-privé gerelateerde) processen - ondersteunt bij het aangaan van de realiteit - en resulteert in krachtig leiderschap met een uitzicht op de toekomst. 

 

De ondersteuning is warm, confronterend, praktisch, doeltreffend en verbindend.

Een coaching-traject bestaat uit: 

- kosteloos kennismakingsgesprek
- uitgebreide intake

- persoonlijke sessies

- tussentijdse en eindevaluatie

 

Persoonlijke groei heeft tijd nodig om te ontwikkelen. Tijd heeft Tijd nodig. Het advies is om na het coaching-traject te zorgen voor borging. Dit doe ik door in een vervolgtraject kwartaalsessies in te plannen voor een jaar.

Met plezier maak ik offerte voor je op. Neem hier contact met mij op voor de aanvraag. 


Beide benen heeft een sterk en divers netwerk van bezielde collegae. 

Reeds coachtrajecten, trainingen en workshops verzorgd voor ABN AMRO Bank N.V. - Lentis - Ziekenhuisinstelling - Gemeente Midden-Drenthe - Ministerie van Economische Zaken - Rijksdienst voor Wegverkeer - IBBO onderwijs - Scholengemeenschap Helen Parkhurst - Uitzendbureau - Voetreflextherapeuten - Basisonderwijs.