DE DIRECTEUR, DE VAKMAN EN DE LEIDINGGEVENDE

In een bedrijf hou jij als ondernemer alle ballen in de lucht. Hoe veeleisend is het als je verantwoordelijk bent voor je eigen vakmanschap - de onderneming - je medewerkers  - de klanten - en gehele proces van dienst en product tot de laatste factuur. Fijn is het als er iemand met je mee kijkt, je ondersteunt in de gesprekken met medewerkers, helpt bij het realiseren van je doelstellingen en het hele proces ordent en inplant voor je. 

VOORSTEL

Ik kan het volgende voor je doen: Ik kijk met jou mee in je bedrijf/afdeling en doe dat met een scherpe en heldere blik. Ik heb van nature een frisse kijk op bestaande structuren en bezit een creatief brein. Zonder mij te storen aan ego's en persoonlijke weerstanden, kijk ik met jou naar wat jij en jouw bedrijf nodig hebben. Ik breng jouw talent (weer) naar boven en breng in kaart waar je van nature niet goed in bent en beter door iemand anders gedaan kan worden. Je krijgt van mij hulp bij het samenstellen van een goedlopend team, ik doe dat door iedereen te analyseren, inclusief jou. Met een dosis bezieling en lef om alles bloot te leggen, help ik jou je bedrijf en je team meer te laten stromen.

Natuurlijk kan het zijn dat jij jouw (directeurs)stoel goed en kundig bezet en behoefte hebt aan een sparringpartner. Tenslotte kan niet alles overlegd worden binnen of buiten het bedrijf. Ook hiervoor kan je mijn hulp inschakelen. 

Een offerte wordt met plezier op maat gemaakt. Een kennismakingsgesprek is van waarde, én kosteloos. Je regelt het hier.