Soul Quest

Angelique: Op het moment dat je je aanmeldt voor de quest start de quest zoals Marjan zegt, ik denk zelf al eerder, gewoon omdat deze energetisch is ingezet en pas in mijn weten komt zodra zich iets meldt. En zo startte bij mij de quest, ik wist dat ik hem "moest" doen, maar niet waarom en jeempie wat spannend!
Hoe fijn dat ik vanaf dit moment al met Marjan hierover kon spreken. Vooraf aan de quest start de nachtwandeling en hoe speciaal is deze en wat gebeurde er al veel bij mij. Onder de bezielende begeleiding van Marjan zijn we het bos in gegaan met een groep ieder op zich en heb ik  een aantal vraagstukken uitgewerkt met alle verrassingen van dien. Ons gezamenlijke thema kwam van een richting die ik van te voren niet kon bedenken en wat heb ik gehuild en wat was ik niet meer alleen. De quest zelf ook heel speciaal en hoe veilig heb ik mij mogen wanen bij Marjan en wat heb ik ontzettend veel kunnen uitwerken. Ik ben vrij, mag het leven vieren en ben terug bij wie ik van nature ben, een prachtige start voor iets nieuws, dank je wel Marjan voor je zijn, je veiligheid en het bij elkaar brengen van prachtige medequesters. En weet dat Marjan je pas laat gaan als het echt duidelijk is als dat waarvoor je komt klaar is voor dat moment.
 

Marijke: De nachtwandeling leverde mij op om van strijdbaarheid naar zacht te kunnen gaan. De quest mocht ik Blanco instappen, getransformeerd als de koningin van mijn eigen rijk kwam ik eruit.   

Els: De nachtwandeling was magisch....vol verbinding wordt er een opening gecreëerd om stappen te gaan zetten op je pad. Hierna volgde mijn quest, hier ben ik geen stappen gaan zetten op mijn pad maar heb ik mijn zevenmijlslaarzen aangetrokken!         

Training opstelling voor de ziel

 Ciska: Ik volg de training Opstelling voor de ziel bij Marjan, ze is iemand die met beide benen op de grond staat, duidelijk, eerlijk, betrokken en zonder poespas. Het is hard werken in de training maar je kunt altijd op Marjan terugvallen. Ik vind het een enorm cadeau voor mijzelf om aan deze training te mogen meedoen.

Stephanie: Training Opstelling voor de ziel laat zich door mij niet vangen in een mooi verhaal, daarom de volgende woorden; mooi, grensverleggend, verdieping, veiligheid, zeer goede begeleiding, eerlijk, helderheid, dankbaar.