MARJAN TABAK 

Marjan heeft in de zakelijke en financiële wereld diverse functies bekleed als organisator - mentor - innovatief bedenker en acquisiteur - begeleider van familiebedrijven en trainer en is daarnaast jarenlang geweest in de horecabranche.

 

De afgelopen jaren is ze werkzaam binnen haar eigen onderneming als (kinder/gezins/ondernemer coach - trainer en adviseur met als aandachtsgebieden trauma, burn-out, ziekteverzuim, vitaliteit, familiekwesties, persoonlijke ontwikkeling, hoog sensitiviteit - (v)echtscheidingen - ondernemersvraagstukken, teamontwikkeling. Daarnaast ontwikkelt ze trainingen gericht op spirituele bewustwording en de Chinese Vijf Elementenleer. Hierin maakt ze trainingen op maat - voor particulier als ook voor teams & bedrijven.  

 

Vanuit haar intuïtie ziet ze snel onbewuste processen en legt deze helder en warm bloot. Ze is op haar best in complexe persoonlijke processen en brengt het bij elkaar. In de spirituele wereld zijn praktisch alle dimensies voor haar toegankelijk.

Dapper alles aangaan is haar motto. Door krachtig haar kwetsbaarheid te tonen is ze een voorbeeld voor anderen om moedig door te stappen. 

 

Kernwoorden: goed ontwikkelde intuïtie, sterk en zuiver medium, lef, sterke wil, oerkracht, humaan, grappig, leeuwin(oranje), humor, schrijfster en verhalenverteller, moeder van twee jonge vrouwen, superfan van kwetsbare doeners & durfals.