SPIRITUELE GROEI & ONTWIKKELING

Een training voor persoonlijke groei en zelfbewuste ontwikkeling, dat is waar het hier over gaat. Wil je groeien en ontwikkelen in alle werelden en samenwerken? Wil je niet talloze spirituele trainingen volgen maar in 1x keer met verschillende werelden/spirits leren communiceren, verbinden en samen verder gaan in het leven? Dan is dit dé training voor jou. 

De spirits vertelden mij het volgende: 'Mensen laven zich aan één bron/spirit, en noemen het een specialisme. Wij noemen dit een beperktheid. Alle bronnen komen immers voort uit één bron. Om jezelf en je ziel te ontwikkelen en zelfbewuster te worden is het van belang dat je toegang krijgt tot meerdere bronnen en gaat samenwerken. Om de aarde, haar bewoners en jouzelf naar een hoger bewustzijn te brengen is het van belang dat wij elkaars taal leren spreken en samenvloeien: Jij, wij, met elkaar. Alle bronnen komen samen.'

 

Ikzelf werk al jaren samen met verschillende spirits. De afgelopen paar jaar heb ik gemerkt hoe de spirits meer en meer met elkaar gingen samenwerken. Ook zij hebben de wens en verlangen om van elkaar te leren en zijn nu met elkaar op pad. Door deze uitwisselingen creëren zij een hoger bewustzijn voor de aarde, de mens en haar ziel en het grotere geheel. Het is tijd dat wij mensen ons gaan mengen en met hen mee gaan groeien en ontwikkelen. Voor jou nu een prachtige kans en mogelijkheid om dit te gaan te doen in de Jaartraining "Spirituele Groei & Ontwikkeling"

INHOUD 

In de trainingen leer je groeien en ontwikkelen door de seizoenen heen, met vijf verschillende spirits en groeiwerelden. 

Seizoen 

Elk seizoen neemt de natuur jou mee en vertelt jou over haar en jouw groei en ontwikkelproces. De natuur laat je zien hoe jij je kunt manifesteren in de buitenwereld en hoe jij je tot jezelf leert verhouden met jouw binnenwereld. 

Spirits 

Er zijn zes spirits waarmee je leert samenwerken: Engelen - Natuurwezens - Vijf Elementen - Sjamanen - Spirit Women -  Spirit van de Natuur. In de training zal ik de toegangsdeuren voor jullie openen en verbindingen leggen. Ik leer je hoe en waar je in deze spiritwerelden lopen kan, breng jullie bij elkaar en start en begeleid jullie samenwerking. Daarna gaan jullie samen verder op reis. 

PROGRAMMA

Vijf Seizoen - Zes Spirit en groeiwerelden zijn onderverdeeld in huiswerkopdrachten - online lesavonden - persoonlijke Skypesessie voor jouw persoonlijke groei - Praktijkdag voor de Spirit en groei wereld. Het ziet er uit als volgt:

Lesblok
- Online lesavond Spirit van de Natuur - 1 tot 1.5 uur - 20.00 uur tot 21.oo uur met eventueel uitloop naar 21.30 uur 

 - Online lesavond één van de Spirits of groeiwereld - 1 tot 1.5 uur - 20.00 uur tot 21.00 met eventueel uitloop naar 21.30 uur 

- Persoonlijke Skype 1 op 1 sessie - 1 uur 

- Praktijkdag op locatie in de natuur  - 9.45 uur tot - 16.45 uur

Er zijn vijf lesblokken verdeeld over een jaar

Lesblok 1: 

13 mei - Online lesavond Spirit van de Natuur LENTE 

25 mei - Praktijkdag

1 op 1 Skype (plannen we na 26 mei persoonlijk in) 

Lesblok 2 

24 juni - Online lesavond Spirit van de Natuur thema ZOMER 

1 juli - Online lesavond spirit SPIRIT WOMEN 

13 juli - Praktijkdag 

1 op 1 Skype (plannen we na 13 juli persoonlijk in) 

Lesblok 3 

26 augustus - Online lesavond Spirit van de Natuur NAZOMER

2 september - Online lesavond groeiwereld VIJF ELEMENTEN

14 september - Praktijkdag

1 op 1 Skype (plannen we na 14 september persoonlijk in) 

Lesblok 4

30 september - Online lesavond Spirit van de Natuur HERFST

 7 oktober - Online lesavond spirit SJAMANEN SPIRITS

2 november - Praktijkdag

1 op 1 Skype (plannen we na 2 november persoonlijk in) 

Lesblok 5

16 december - Online lesavond Spirit van de Natuur WINTER

30 december - Online lesavond spirit ENGELEN

11 januari 2020 - Praktijkdag

1 op 1 Skype (plannen we na 11 januari persoonlijk in) 

Lesblok 6

16 maart - Online lesavond Spirit van de Natuur LENTE en overgang naar nieuwe jaar

28 maart - Praktijkdag en afsluiting training

KOSTEN & LOCATIE

Je betaalt voor deze training € 1555,= incl BTW, lesmaterialen, koffie/thee/lekkers en lunch tijdens de praktijkdagen. Je mag in termijnen de factuur voldoen. Ben je geïnteresseerd in deze groei en ontwikkeling voor jouzelf, en gun jij jezelf, je missie en jouw omgeving een grotere persoonlijke rijkdom en waarde toe, neem dan contact met mij op. Ik maak graag tijd voor je vrij om kennis met je te maken en jouw vragen te beantwoorden. 

De praktijkdagen vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte te Schoonoord. We gaan de bossen in rondom Schoonoord waar de magische plekken zijn van alle spirits. 

Schoonoord is te bereiken middels openbaar vervoer- treinstation Emmen of Assen - bus 21 naar Schoonoord. Parkeren kan bij de praktijkruimte.