TRAININGEN 

Er is niets leukers dan mensen bekwaam en krachtig maken. Dat kan door coaching én door trainingen. Het is maar net wat iemand nodig heeft. 

Coaching is vooral gericht op het ont-wikkelen van emoties - herinneringen - ervaringen. 
Training is gericht op ontwikkelen - opdoen van ervaringen - kennis vastleggen.


AANBOD

VIJF ELEMENTEN

We trainen mensen op persoonlijk en zakelijk vlak. Voor jou - privé - helpt de training jou om het heft in handen te nemen, jij bepaalt de richting. Je wordt krachtig - emotioneel volwassen - koersbepalend - tijdsbewust. 

Ben je hulpverlener - therapeut - zelfbewuste manager - (kinder) coach? Kom dan alsjeblieft deze trainingen volgen. Het is van groot belang dat jullie met deze kennis ondersteuning gaan bieden aan de (jonge) mensen die jullie zijn toevertrouwt. 

 

SYSTEEMWERK

Een goede en gedegen kennis van familie - organisatie -opvoed - opstellingen, dat vind je terug bij Beide benen op de grond. Alle kennis is door verwerkt door veel dieper te gaan. We zetten namelijk een stap terug en komen dan in je zielsverleden. Hier gaan we naar toe om stappen te kunnen zetten in je doodgewone leven van nu. We leren je in de training om het systeemwerk je eigen te maken - je wordt met kennis & kunde ervaringsdeskundig. Uiteraard sta je eerst zelf opgesteld. De weg naar je ziel ga je eerst zelf bewandelen.