Beide benen op de grond houdt van buiten zijn. Onze trainingen zijn er op gericht om jou in verbinding te brengen met deze bijzondere wereld. We vertellen over de seizoenen - hoe de natuur dan leeft en het seizoen beleeft - leren je contact maken met natuurenergieën en geven je tools om met je eigen voeten een natuurpad te bewandelen. Alle trainingen zijn gericht op krachtig leiderschap - nuchter - praktisch - magie. 


Er zijn diverse mogelijkheden. Je kan kiezen voor rustig instappen, je komt dan de avondworkshops volgen. Elk seizoen organiseren we een avond. De lente - zomer - herfst - winter vertellen elk een verhaal en geven jou praktische tips hoe je een seizoen kan beleven in plaats van overleven. Deze avonden gaan vooral de invloed van het seizoen op jouw gevoelswereld. 

 

Een mooie vervolgstap is dan de Training Wandelen met de Natuur. Gedurende de vijf seizoenen - ja, je leest het goed - wordt je meegenomen de natuur in. We zoeken de natuurbewoners op. Sommige noemen het natuurwezens - elementalen - bosspirits - natuurspirits etc. Voor ons maakt het niet hoe jij ze noemt. Wij kennen deze wereld en leren je communiceren, verbinden én samenwerken. Aan het einde van de training weet je hoe je specialistische hulp van deze spirits kan inschakelen. Je hebt geleerd op welke golflengte jij contact kan maken ( horen - zien - voelen - weten ) en hebt een rugzak vol praktisch gereedschap om samen verder de wijde wereld in te trekken. Wil je hierna nog dieper het woud in? Dan is de Natuur en Sjamanen Training echt iets voor jou!

 

De Natuur en Sjamanen Spirit Training neemt je mee - er opent zich een magische wereld - maar wel verbonden met je dagelijkse leven. Het blijft tenslotte 'beide benen op de grond.; We leren je werken met Natuurspirits - Krachtdieren - Boom en Plantenwereld - én de Council of Twelve.