VISION QUEST

 

Wat is een Vision Quest?

De vision quest is een oeroud indiaans gebruik. Het is een persoonlijke zoektocht naar de eigen bron, en brengt een proces van genezing en vernieuwing. De vision quest begint met de schreeuw van je ziel, de roep tot de zoektocht. Een zielsverlangen om naar binnen te keren, naar je kern en de buitenwereld (eventjes) te laten voor wat het is. In afzondering neemt de natuur je mee en vertelt het verhaal van je hoofd, hart en ziel.  De buitenwereld staat even stil en je binnenwereld spreekt. 

 

Wat brengt een Vision Quest 

De vision quest brengt een kantelmoment in je leven. Waarover het kantelmoment is gaat, dat weet je nooit van tevoren. De spirits vertellen jou dit niet. Een Vision Quest brengt je inzichten - momenten voor herbeleven zodat heling kan komen -  kracht - contact met spirits en je binnenwereld.  Als je terugkomt is de buitenwereld een geheeld mens rijker, jou.  

Wanneer ga je een Vision Quest doen?

Je gaat een Vision Quest Quest doen als je vast zit in je leven, als je op zoek bent naar jezelf, als je vanuit het diepst van je ziel niet meer weet hoe je verder moet, als je wel wilt maar niet alleen (meer) verder kunt of durft. Dan ga je een Vision Quest doen. De Spirits zeggen daar dit over: 

“Wij ondersteunen jou, lopen met je mee en laten je weten dat je het niet meer alleen hoeft te doen. Wij zijn er om je te helpen, we laten de dieren en bomen tot je spreken, vragen de elementen om jou te laten bewegen. Wij willen jou helpen en daarom zijn wij tijdens de Vision Quest  bij jou”

Marjan Tabak is  een deskundig en goed opgeleide Vision Quest begeleider. 

{tab Programma}

Inhoud 

Je start de Vision Quest met een voorbereidingsdag in Nederland, hier maak je kennis met de andere Questers en ontvang je informatie om je goed voor te bereiden op jouw Vision Quest. 

De Vision Quest gaat verder met een 10 daagse reis. De eerste dagen zijn er om je voor te bereiden op je Quest en gaan we op zoek naar de essentie ervan: Waarom je juist nu je gehoor hebt gegeven om te gaan deelnemen. Met een persoonlijk gesprek in de groep worden je verlangens, angsten en vragen in kaart gebracht. Je ziel spreekt en kiest een voor jou fijne en veilige plek uit in de natuur waar je die bijzondere dagen gaat doorbrengen.

Daarna begint je Quest in de praktijk, bij zonsopkomst ga je door de poort en stap je voor vier dagen de Questwereld in die jou je buiten en binnenwereld zal tonen. Op een afgebakende plek breng je vier dagen door: geen mobiel, camera, voeding, leesmiddelen. De Spirits omringen en dragen jou deze dagen. Ze zullen je hoofd, hart en ziel van inzichten voorzien door boodschappers tot je te laten komen in de vorm van  krachtdieren. In je dromen en gedachtes zullen zij je bezoeken.

 

Na vier dagen keer je terug naar de buitenwereld en breng je jouw verhaal en ervaringen mee. Deze zullen de laatste twee dagen gespiegeld worden zodat het voor jou (nog) helderder wordt wat het thema was, welke boodschappen Spirits  hebben gebracht en hoe je verder mag gaan als je weer thuis bent. 

 

{tab Locatie Datum Kosten}

De Vison Quest vindt plaats in de zomer van 2019 in Nederland. Het deelnemen aan de Vision Quest start met een voorbereidingsdag waar je aan deelneemt ná opgave voor de Vision Quest. De kosten bedragen € 1245,=  inclusief BTW, maaltijden en overnachtingen. De vervoerskosten zijn voor eigen rekening. 

Meld je dan via de mail als belangstellende en dan nemen wij contact met je op.