WANDELEN IN DE NATUUR


Deze training Wandelen in de Natuur nodigt je uit om mee naar buiten te gaan. We nemen je mee om kennis te maken met de zichtbare en onzichtbare wereld van alle natuurspirits. Voor de één zijn dat de natuurwezens - een ander noemt het spirits - elementalen. Voor ons maakt het niets uit - wij openen deuren voor jou naar deze magische wereld.

De training Wandelen in de Natuur is intensief omdat het jouw verander en groeiproces als mens ondersteunt. De natuurspirits dit proces "The Craic" ( (boekentip). Je eigen groeiproces verloopt een stuk soepeler als je hun informatie, tips & tools begrijpt en toepast. 

Programma 

 

- De kracht van het seizoen

- Ruimte voor jouw veranderproces

- Op pad de natuur in met je persoonlijke opdracht

- Spiegeling van je opdracht

- Integreren van het seizoen in je dagelijks leven

 

Deze dagen gaan over diepe bewustwording – van jezelf en jouw natuurlijke omgeving. Het zijn intense dagen van zelfgroei en stilte. 

In de training Natuurwezens en Sjamanen Spirits leer je nog meer over het dieren, planten en bomenrijk.

Hier wandel je met de Natuur

De training wordt in de bossen rondom Gendringen (Gelderland), Schoonoord (Drenthe) en Vorstenbosch ( Brabant) gegeven. 

Gendringen: 5 oktober (herfst) - 21 december (winter) - 2019: 15 maart (lente) - 21 juni (zomer) - 30 augustus (nazomer)  

Schoonoord: 2019: 31 maart (lente) - 19 juni ( zomer) - 28 augustus (nazomer) - 25 september ( herfst) - 18 december (winter)

Vorstenbosch wordt ingepland in voorjaar 2019

De training Wandelen met natuurwezens  € 595,=  inclusief lunch, koffie,thee en lekkers. Het is niet mogelijk om de dagen afzonderlijk te volgen. Hier meld jij je aan voor deze prachtige wandelingen. 

 

Wandelen met de Natuur