LENTEWORKSHOP 'ZAAI JE EIGEN AKKERS'


Ja, we mogen weer naar buiten, het is lente! Ben je klaar met je binnenwereld? Blij dat de winter voorbij is? Kom dan maar op mee naar buiten, het is Zaaitijd. Maar weet je wel wát je gaat zaaien? Enig idee wat je eigenlijk wilt laten groeien en hoe je dat het beste kan doen? De Lente vertelt je precies wat het nodig heeft om uit te barsten en naar de knoppen te gaan. 

Het thema van de avond is: 

Zwart zaad of Gouden akkers

PROGRAMMA

We vertellen je allerlei interessante dingen over de Lente. Waarom dit zo'n bijzonder krachtig seizoen is. We nemen je mee naar buiten en reiken aan op welke wijze jij kan groeien de komende maanden. Natuurlijk doen we eerst nog de voorjaarsschoonmaak. Niet zo'n zin in? Jammer dan, jij gaat toch ook niet in een vies bed slapen, nou dan.

Het Albert Heijn moestuintje komt een prachtig verhaal vertellen en we sluiten de avond af op de veranda buiten. In de warmte van de buitenkachel neem ik je in een visualisatie mee naar jouw lente. 

KOSTEN LOCATIE DATUM 

De workshop wordt georganiseerd op 27 maart as. We starten om 19.30 uur, de avond duurt tot 22.00 uur. Je bent welkom vanaf 19.15 uur. De avond wordt georganiseerd in Schoonoord. 

Aanmelden kan via de mail. Je bent van harte welkom in de locatie van Beide benen op de grond.