SYSTEEMWERK VOOR DE ZIEL 

 

"Als de ziel spreekt, krijgt de geest antwoord. Met het antwoord stopt je lijden en start je leiderschap.” 

 

De invloed van vorige levens op dit leven. Voor sommige een stap te ver, voor Beide benen op de grond een stap dichterbij om tot de kern te komen. 

In deze  9 daagse training vind je antwoorden voor je ziel door contact te maken met informatievelden. Elk informatieveld bevindt zich de levens die jouw ziel op aarde heeft geleefd. Elk veld vertelt een verhaal aan de hand van een rode draad die in de training is verwerkt.

Jij hebt in de training een dubbele rol. Je staat opgesteld en krijgt toegang tot je vorige levens via allerlei opstellingen. En je leert alle opstellingen begeleiden. Twee vliegen in één klap.

 

Wat kan je er nu mee, is 't niet wat vaag? Valt reuze mee. De opstellingen zijn gebaseerd op aardse problematiek, waarvan de oorzaak hier niet te vinden is. Hoe je ook je best doet, je krijgt het lek maar niet boven water. En dat klopt ook, het is niet veroorzaakt of je aangedaan in dit leven, nee het is ouder en niet meer te achterhalen in deze tijd.

 

In de training leer je goed begeleiden en je af te stemmen op jouw intuïtieve bronnen. Elke opstelling is duidelijk voor jou en praktisch toepasbaar in je eigen praktijk. Wil je de training volgen voor persoonlijke ontwikkeling, dan ben je evengoed aan het juiste adres. Je maakt dan een magische zielenreis, ontdoet je opgedane ballast en gaat opgeruimder door het leven. Klik hier voor het volledige programma