PROGRAMMA 

Je volgt deze training Opstelling voor de ziel als je 'weet' dat je oorzaak & gevolg maar niet duidelijk krijgt ondanks al je inspanningen. Je geest is onwetend op aarde, je ziel niet. Tijdens de training leer je spreken met de ziel, de antwoorden en inzichten komen uit de opstelling. We leren jou om de opstellingen te begeleiden, interpreteren en om te zetten in coachtaal. De rode draad van de training is uiteraard het begeleiden - leren luisteren naar de informatievelden - coaching van cliënten. 

We werken tijdens de training met de volgende opstellingen:

- Zielenreis

- Engelenouders 

- Krachtplaatsen en persoonlijke Hulpbronnen

- Jouw zielengroei en jij als mens 

- Karma - recht doen aan de ander 

- Gevolgen niet nagekomen zielsafspraken

- Jij en je tweelingziel 

- Lotsverandering 

- De donkere kant 

- Pad van vergeving - mildheid - mededogen 

- Pad naar jouw toekomst 

 

Na de training ben je ervaringsdeskundig en begeleid je zelf systeemopstellingen op zielsniveau.

Spreekt één van de opstellingen je aan, wil je niet de training volgen maar wel je ziel onder je arm vandaan halen?  Kom dan voor een persoonlijke sessie bij mij, dan begeleid ik jouw opstelling. Ook voor een persoonlijke sessie ben je van harte welkom.  Klik hier voor de nieuwste trainingsmogelijkheid. 

DATUM LOCATIE KOSTEN 

Locatie Schoonoord

2019:  14 februari - 28 februari - 14 maart - 4 april - 18 april - 16 mei - 6 juni - 27 juni - 11 juli 

 

Locatie Vorstenbosch 

najaar 2019

 

We werken met max 8 mensen in een groep, zo is er aandacht voor iedereen. De training wordt in Schoonoord (Drenthe) en Vorstenbosch (Brabant) gegeven. Kosten per deelnemer € 1045,- incl BTW alle lesmaterialen, lunch en iets lekker voor bij de koffie/thee. 

Spreekt één van de opstellingen je aan en wil je niet de training volgen. Meld je dan voor een persoonlijke sessie bij Beide benen op de grond,