SPIRITUELE GROEI & ONTWIKKELING

Een training voor mensen die gaan voor persoonlijke groei en zelfbewuste ontwikkeling, dat is waar het hier over gaat. Wil je groeien en ontwikkelen in alle werelden en samenwerken? Wil je niet talloze spirituele trainingen volgen maar in 1x keer met verschillende werelden/spirits leren communiceren, verbinden en samen verder gaan in het leven? Dan is dit dé training voor jou. 

De grote katalysator achter de training zijn The Five Wise Women - > een cirkel van Vijf Sjamanka's in de Spiritwereld. De gehele training is dan ook Sjamanistisch van aard en verbonden met andere bronnen zoals Engelen - Natuurspirits - Vijf Elementen. Je wordt een jaar lang opgeleid en ingewijd in Seizoenen - de wereld van Engelen - Natuurspirits - Vijf Elementen - Sjamanen Spirits. 

De uitnodiging is om daadwerkelijk te gaan manifesteren in de aardse wereld:  Het bedrijfsleven - de zorg - het onderwijs - Leer mensen zelfbewuster te leven en doe dat vanuit je eigen talent en bron.

INHOUD 

In de trainingen leer je groeien, ontwikkelen en manifesteren. Je doet dat persoonlijk als mens én omdat je een missie hebt die je (nog) meer wilt manifesteren hier op de wereld. Omdat je iets wilt achterlaten, daarom doe je mee. 

Seizoen 

Elk seizoen neemt de natuur jou mee en vertelt jou over haar en jouw groei en ontwikkelproces. De natuur laat je zien hoe jij je kunt manifesteren in de buitenwereld en hoe jij je tot jezelf leert verhouden met jouw binnenwereld. 

Spirits 

Er zijn zes spirits waarmee je leert samenwerken: Engelen - Natuurwezens - Vijf Elementen - Sjamanen - The Five Wise Women  -  Spirit van de Natuur. In de training zal ik de toegangsdeuren voor jullie openen en verbindingen leggen. Ik leer je hoe en waar je in deze spiritwerelden lopen kan, breng jullie bij elkaar en start en begeleid jullie samenwerking. Daarna gaan jullie samen verder op reis. 

Huiswerk 

Tijdens de training krijg je elk lesblok opdrachten om jouw eigen movement te ondersteunen. Ik begeleid je in waar het voor jou om gaat. Ik doe dat spiritueel maar ook zakelijk. Heb je dus een eigen bedrijf of wil je deze starten, dan is dit waar jij jouw plannen kan gaan omzetten. Spirits en ik helpen je dan verder met je plannen. Iedereen krijgt in de persoonlijke Skypesessie zo een eigen groeiplan. 

PROGRAMMA

Vijf Seizoen - Zes Spirit en groeiwerelden zijn onderverdeeld in huiswerkopdrachten - online lesavonden - persoonlijke Skypesessie voor jouw persoonlijke groei - Praktijkdag voor de Spirit en groei wereld. Het ziet er uit als volgt:

Lesblok
- Online lesavond Spirit van de Natuur - 1 tot 1.5 uur - 20.00 uur tot 21.oo uur met eventueel uitloop naar 21.30 uur 

 - Online lesavond één van de Spirits of groeiwereld - 1 tot 1.5 uur - 20.00 uur tot 21.00 met eventueel uitloop naar 21.30 uur 

Je kan op elk moment starten met de training als er een nieuw lesblok is. De training wordt doorlopend gegeven. 

Nieuwe instapdatum is 24 juni as.  

 

- Persoonlijke Skype 1 op 1 sessie - 1 uur 

- Praktijkdag op locatie in de natuur  - 9.45 uur tot - 16.45 uur

Er zijn vijf lesblokken verdeeld over een jaar

Lesblok 1: 

13 mei - Online lesavond Spirit van de Natuur LENTE 

25 mei - Praktijkdag 

1 op 1 Skype (plannen we na 26 mei persoonlijk in) 

Lesblok 2 

24 juni - Online lesavond Spirit van de Natuur thema ZOMER 

1 juli - Online lesavond spirit THE FIVE WISE WOMEN 

13 juli - Praktijkdag 

1 op 1 Skype (plannen we na 13 juli persoonlijk in) 

Lesblok 3 

26 augustus - Online lesavond Spirit van de Natuur NAZOMER

2 september - Online lesavond groeiwereld VIJF ELEMENTEN

14 september - Praktijkdag

1 op 1 Skype (plannen we na 14 september persoonlijk in) 

Lesblok 4

30 september - Online lesavond Spirit van de Natuur HERFST

 7 oktober - Online lesavond spirit SJAMANEN SPIRITS

2 november - Praktijkdag 

1 op 1 Skype (plannen we na 2 november persoonlijk in) 

Lesblok 5

16 december - Online lesavond Spirit van de Natuur WINTER

30 december - Online lesavond spirit ENGELEN

11 januari 2020 - Praktijkdag

1 op 1 Skype (plannen we na 11 januari persoonlijk in) 

Lesblok 6

16 maart - Online lesavond Spirit van de Natuur LENTE en overgang naar nieuwe jaar

28 maart - Praktijkdag en afsluiting training

 

KOSTEN & LOCATIE

Je betaalt voor deze training € 1555,= incl BTW, lesmaterialen, koffie/thee/lekkers en lunch tijdens de praktijkdagen. Je mag in termijnen de factuur voldoen. Ben je geïnteresseerd in deze groei en ontwikkeling voor jouzelf, en gun jij jezelf, je missie en jouw omgeving een grotere persoonlijke rijkdom en waarde toe, neem dan contact met mij op. Ik maak graag tijd voor je vrij om kennis met je te maken en jouw vragen te beantwoorden. 

De praktijkdagen vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte te Schoonoord. We gaan de bossen in rondom Schoonoord waar de magische plekken zijn van alle spirits. 

Schoonoord is te bereiken middels openbaar vervoer- treinstation Emmen of Assen - bus 21 naar Schoonoord. Parkeren kan bij de praktijkruimte.