SYSTEMISCHE OPSTELLINGEN VOOR DE ZIEL 


Een goede en gedegen kennis van familie - organisatie -opvoed - opstellingen, dat vind je terug bij Beide benen op de grond. Alle kennis is door verwerkt waardoor je in de systemische velden veel dieper en verder kan gaan. Ik zet namelijk een stap terug en kom dan in je zielsverleden. Hier ga ik naar toe om stappen te kunnen zetten in je doodgewone leven van nu. Ik leer je in de training om het systeemwerk je eigen te maken - je wordt met kennis & kunde ervaringsdeskundig. Uiteraard sta je eerst zelf opgesteld. De weg naar je ziel ga je eerst zelf bewandelen. 

 

TRAINING 

De invloed van vorige levens op dit leven. Voor sommige een stap te ver, voor Beide benen op de grond een stap dichterbij om tot de kern te komen. 

In deze  9 daagse training vind je antwoorden voor je ziel door contact te maken met informatievelden. In elk informatieveld bevindt zich informatie over de levens die jouw ziel op aarde heeft geleefd. Elk veld vertelt een verhaal aan de hand van een rode draad die in de training duidelijk wordt.

Jij hebt in de training een dubbele rol. Je staat opgesteld en krijgt toegang tot je vorige levens via allerlei opstellingen. En je leert alle opstellingen begeleiden. Twee vliegen in één klap.

 

Wat kan je er nu mee, is 't niet wat vaag? Valt reuze mee. De opstellingen zijn gebaseerd op aardse problematiek, waarvan de oorzaak hier niet te vinden is. Hoe je ook je best doet, je krijgt het lek maar niet boven water. En dat klopt ook, het is niet veroorzaakt of je aangedaan in dit leven, nee het is ouder en niet meer te achterhalen in deze tijd.

 

In de training leer je goed begeleiden en je af te stemmen op jouw intuïtieve bronnen. Elke opstelling is duidelijk voor jou en praktisch toepasbaar in je eigen praktijk. Wil je de training volgen voor persoonlijke ontwikkeling, dan ben je evengoed aan het juiste adres. Je maakt dan een magische zielenreis, ontdoet je opgedane ballast en gaat opgeruimder door het leven. 


INHOUD

Je volgt deze training Opstelling voor de ziel als je 'weet' dat je oorzaak & gevolg maar niet duidelijk krijgt ondanks al je inspanningen. Je geest is onwetend op aarde, je ziel niet. Tijdens de training leer ik spreken met de ziel, de antwoorden en inzichten komen uit de opstelling. Ik leer jou om de opstellingen te begeleiden, interpreteren en om te zetten in coachtaal. De rode draad van de training is uiteraard het begeleiden - leren luisteren naar de informatievelden - coaching van cliënten. 

Je leert werken tijdens de training met de volgende opstellingen:

- Zielenreis

- Engelenouders 

- Krachtplaatsen en persoonlijke Hulpbronnen

- Jouw zielengroei en jij als mens 

- Karma - recht doen aan de ander 

- Gevolgen van het 'niet nakomen' van zielsafspraken

- Jij en je tweelingziel 

- Lotsverandering 

- Pad van vergeving - mildheid - mededogen 

- Pad naar jouw toekomst 

 

Na de training ben je ervaringsdeskundig en begeleid je zelf systeemopstellingen op zielsniveau.

Spreekt één van de opstellingen je aan, wil je niet de training volgen maar wel een opstelling komen doen? Kom dan een persoonlijke sessie doen - je bent van harte welkom.  

DATUM LOCATIE KOSTEN 

Locatie Schoonoord

2019:  op aanvraag. 

 

Ik werk met max 8 mensen in een groep, zo is er aandacht voor iedereen. De training wordt in Schoonoord (Drenthe) gegeven. Kosten per deelnemer € 1045,- incl BTW alle lesmaterialen, lunch en iets lekker voor bij de koffie/thee. Wil je een training op locatie - dat is zeker mogelijk. Bel - mail en ik ga aan de slag voor jou.