VERDIEPING VIJF ELEMENTEN 


INHOUD

Deze training is een verdieping op de basistraining Vijf Elementen. 

Nu gaan we de diepte in. Je gaat begrijpen waarom het ene jaar het andere jaar niet is. Waarom de MeToo beweging in 2017 plaatsvond en waarom het zo warm was in 2018.

De Chinese jaartelling leert ons om te leven met en onder de invloed van een elementjaar. In 2017 was dat een Waterjaar, in 2018 is het een Vuurjaar en in 2019 is het een Aarde 8 jaar. Elk jaar staat één van de negen karakters van de vijf elementen centraal en in het middelpunt. Vandaaruit wordt er een energiestroom op gang gebracht die de hele aarde overgaat en tot ons komt. Zowel op wereldniveau als bij jou in je persoonlijk leven. 

De invloed van het jaar op de persoonlijke elementenreeks is groot, heel groot. Het biedt ongelooflijk veel kansen én valkuilen. Met deze training kan jij goed voor bereiden op het jaar en weet je waarom het ene jaar soepel zal verlopen en het andere jaar een stuk lastiger. Je leert jaaranalyses maken, de invloeden van de tijd lezen én degelijke adviesplannen maken voor jezelf of je werkomgeving. Je leert ook trauma's opsporen in de elementenreeks en kan daardoor een nóg beter diepgaand adviesplan maken. Alles ten doel om het leven op aarde leuker, makkelijker en soepeler te laten verlopen. Het pad zelf? daar verandert niets aan. We hebben niet alles in de hand:-) 

PROGRAMMA 

1e dag

We nemen uitgebreid de tijd om jou alles over de elementjaren uit te leggen.

Water 1 - Aarde 2 - Hout 3- Hout 4 - Aarde 5 - Metaal 6 - Metaal 7 -Aarde 8 - Vuur 9

2e dag

Nu nemen we 81 periodes door van de negen elementjaren 

Jouw eigen leven leggen we ook onder het vergrootglas. Zo ga je nóg meer begrijpen van de dynamiek in en van de vijf elementen. 

3e dag

Nu gaan we kijken naar de invloed van de vijf elementen op een zwangerschap en de geboorte. Dit levert verrassende informatie op, we waarschuwen je maar vast. Je gaat deze dagen veel leren over het maken van analyses en het interpreteren van de tijd - het jaar en de persoonlijke elementreeksen. 

DATUM LOCATIE KOSTEN 

Deze verdiepingstraining wordt op twee locaties gegeven.

Schoonoord
3 mei - 17 mei - 31 mei

Vorstenbosch

8 mei - 15 mei - 22 mei

 

Deze 3 daagse training kost € 375,= incl alle lesmaterialen - lunch - koffie/thee en iets lekkers. Deelname is mogelijk als je de  training Vijf Elementen hebt gevolgd, of je hebt elders je kennis opgedaan. In dat geval is het fijn als we eerst even contact hebben met elkaar. Je kan je hier aanmelden voor deze training.