WORKSHOP JAARPLAN AARDE 8 JAAR  2019 - VIJF ELEMENTEN 


INHOUD

Dit is een kanjer van een workshop voor jou. Je gaat een jaarplan maken, geheel op maat voor jou en van jou.!

De basis zijn de Vijf Elementen, het Chinese jaar en in de invloed daarvan. Je weet na afloop van de workshop wanneer toe te slaan en weg te duiken. En niet omdat je bang bent maar omdat je slim bent en omdat je weet wanneer het in 2019 handige en onverstandige periodes zijn voor jou. 

Elk jaar verhuizen jouw drie elementen naar een ander elementenhuis - je gaat daar emoties - vaardigheden - kwaliteiten leren die je van nature niet hebt. Dat kan nogal iets teweeg brengen. Hoe je daar mee om kan gaan en het voor je kan laten werken? Dát ga je leren in deze workshop.

Geen tijd voor het maken van jouw plan? Dat komt hierdoor: We zeggen altijd: Er moet balans zijn tussen Werk en Privé, hier gaat het dus al mis. Werk hoort niet voorop te lopen maar we rennen er meestal wel het hardst voor. Nu dus even niet. Je gaat aan de slag en leert wat dit Aarde 8 Jaar jou gaat brengen.

Wat heb je nodig? Een gretige geest, een hart van verlangen en de juiste prioriteit: Privé first, Werk second:-) .Neem jij je laptop mee? Kan je gelijk je plan in het juiste format gieten, uitwerken en de volgende dag op pad, blijf je toch nog een beetje in de werkmodus. 

Je kan deelnemen als je je eigen vijf elementenreeks kent en begrijpt. De rest leer ik je ter plekke. Heb je nog geen kennis van de vijf elementen maar wil je dit wel leren, dan kan je beter eerst deelnemen aan de 1 daagse Workshop Vijf Elementen en mijn persoonlijke reeks en daarna het Jaarplan komen maken. De workshops sluiten qua data en inhoud op elkaar aan.