JAARPLAN VIJF ELEMENTEN 2019 


INHOUD

We schrijven altijd: Balans tussen Werk en Privé, hier gaat het dus al mis. Werk hoort niet voorop te lopen maar we rennen er meestal wel het hardst voor. Nog even dit doen op het werk, het laatste telefoontje, nog even een mailtje etc. In deze drukke maand, die volgepland staat met leuke, liefdevolle Privé activiteiten, staat er ook bij de meeste mensen het maken van het Jaarplan op de bedrijfsagenda.

Welke doelstellingen zijn er gerealiseerd, waar dienen we bij te sturen het komend jaar, waar nemen we afscheid van en wat was ons succesnummer en houden we. Het zal allemaal wel aan bod komen, er worden de nodige (over/avond)uren ingestoken op het werk.

Welk jaarplan maak jij nou voor jezelf, staat dát voorop? Of het jaarplan van 't Werk? Of heb je helemaal geen plan en bijvoorbeeld alleen goede voornemens? Die wellicht stranden omdat er geen goed onderbouwd plan ten grondslag aan ligt?

Dit is een kanjer van een workshop voor jou. Je gaat Privé voorrang geven, jouw jaar in kaart brengen, je leert toe te slaan en weg te duiken. En niet omdat je bang bent maar omdat je slim bent en omdat je weet wanneer het in 2019 handige en onverstandige periodes zijn voor jou.

Klinkt vaag?

Mwah, ik kan je duidelijkheid geven over de wereld en leiders in 2019, waar President Trump volgend jaar mee te maken krijgt en wat dat zal doen met zijn Fake News. Waarom in 2019 Mark Rutte het ongelooflijk zwaar krijgt doch ook voor hem kansrijk wordt en waarom juist hij zo belangrijk gaat worden in Europa. En weet je, je hoeft geen bekend iemand te zijn om hiervoor in de belangstelling te staan, ik deel mijn kennis ook graag met jou. Jouw plan is mijn plan zullen we maar zeggen.

Wat heb je nodig? Een gretige geest, een hart van verlangen en de juiste prioriteit: Privé first, Werk second:-) .Neem jij je laptop mee? Kan je gelijk je plan in het juiste format gieten, uitwerken en de volgende dag op pad, blijf je toch nog een beetje in de werkmodus. 

Je boekt de workshop hier.