TRAINING 3 DAAGSE VIJF ELEMENTEN 


VIJF ELEMENTEN 

Kan je fundamenteel iets veranderen in je leven als je volgens de Chinese leer van de Vijf elementen leeft? Jazeker!

 

Deze 3 daagse training geeft je inzage in de wereld van de Vijf - leert je alles over jouw Drie elementen - geeft je gereedschap om met de missende elementen iets moois op en uit te bouwen: Jouw leven in verbinding met hoofd - hart - ziel. 

 

Vanuit de Vijf elementen ontvang je bij je geboorte drie elementen die jou toebehoren. In die drie elementen ligt jouw zielengroei opgesloten en zijn jouw  natuurlijke emoties, talenten en vaardigheden zichtbaar. Maar om alles in het leven soepel te laten verlopen, je goed te kunnen uiten en in persoonlijke kracht te groeien heb je de vaardigheden van alle vijf de elementen nodig. De missende elementen hebben vaardigheden en emoties die jij dus mist en waardoor je dus iets niet of nét niet voor elkaar krijgt, hoe hard je ook werkt en hoe goed je ook je best doet. Je wordt dus nooit helemaal een topper. En dat is jammer, want dit leven leef je maar één keer. 

 

Je volgt deze training als je met andere ogen naar jezelf - je gezin- team - cliënten wilt leren kijken. Zonder oordeel maar met kennis - kunde - compassie - begrip - én oplossingsgericht.  

Je leest meer over deze training in het andere gedeelte van mijn bedrijf: Vijf Elementen in de Praktijk. Daar zijn alle Vijf Elemententrainingen in ondergebracht. Je kan zowel online als in praktijkdagen van alles leren.