TRAINING 3 DAAGSE VIJF ELEMENTEN 


VIJF ELEMENTEN 

Kan je fundamenteel iets veranderen in je leven als je volgens de Chinese leer van de Vijf elementen leeft? Jazeker!

 

Deze 3 daagse training geeft je inzage in de wereld van de Vijf - leert je alles over jouw Drie elementen - geeft je gereedschap om met de missende elementen iets moois op en uit te bouwen: Jouw leven in verbinding met hoofd - hart - ziel. 

 

Vanuit de Vijf elementen ontvang je bij je geboorte drie elementen die jou toebehoren. In die drie elementen ligt jouw zielengroei opgesloten en zijn jouw  natuurlijke emoties, talenten en vaardigheden zichtbaar. Maar om alles in het leven soepel te laten verlopen, je goed te kunnen uiten en in persoonlijke kracht te groeien heb je de vaardigheden van alle vijf de elementen nodig. De missende elementen hebben vaardigheden en emoties die jij dus mist en waardoor je dus iets niet of nét niet voor elkaar krijgt, hoe hard je ook werkt en hoe goed je ook je best doet. Je wordt dus nooit helemaal een topper. En dat is jammer, want dit leven leef je maar één keer. 

 

Je volgt deze training als je met andere ogen naar jezelf - je gezin- team - cliënten wilt leren kijken. Zonder oordeel maar met kennis - kunde - compassie - begrip - én oplossingsgericht.  

PROGRAMMA

1e dag     

-   Uitgebreide uitleg over de vijf elementen 
-   Persoonlijkheidsanalyse vijf elementen 
-   Wat zijn mijn persoonlijke elementen 
-   Je komt in balans met de missende elementen
-   Je eigen stappenplan mee naar huis

2e dag 
-   De elementenreeks van je gezin of cliënten -team ( mét toestemming uiteraard)                                                             
-   Groepsanalyse (gezin-team-relatie)
-   Gezinsplan voor thuis/toepasbaar voor werk

3e dag  

-   Uitgebreide terugblik
-   Verdieping aan elementenkennis
-   Vijf elementen leren berekenen
-   Vijf elementen basis-analyses maken

 

De eerste dag kan ook afzonderlijk worden gevolgd, lees er hier meer over. Heb je deze dag reeds gevolgd dan kom je alleen de 2e en 3e dag volgen. Dit wordt uiteraard in de kosten verwerkt.

DATUM LOCATIE KOSTEN 

Je kan deze training volgen in:

Leiden

10 april - 17 april - 24 april 

Schoonoord 

13 april - 20 april - 27 april 

 

Trainingskosten zijn € 375,- inclusief alle lesmaterialen, goede lunch en iets lekker voor bij de koffie/thee. Heb je belangstelling en wil je deze training graag komen volgen, meld je dan hier aan. 

 

Aan het einde van deze training beheers je de basiskennis van de vijf elementen, heb je inzichten in de vaardigheden en emoties van alle elementen, en weet je hoe jij jezelf over drempels kan zetten en je valkuilen dicht. 

Wil jij je wél verdiepen in de Vijf Elementen, maar gaat het alleen om en voor jou? Ook goed, dan is Kennismakingsdag passend voor jou. Wil je liever even persoonlijk 1 op 1, boek dan hier je sessie en kom gauw langs. 

Heb jij je verdiept en wil je weten wat de Jaarinvloed is voor jou persoonlijk? Je bestelt hier de Jaaranalyse