VIJF ELEMENTEN 


De Vijf elementen - water - hout - vuur - aarde - metaal. Is het nu echt allemaal zo aarde-verschuivend in je leven? Ja, echt waar!

We zien in de praktijk dat de elementenreeks van onze bezoekers zoveel achtergrondinformatie oplevert. Doordat er veel meer van deze - misschien voor anderen - wat vage informatie op tafel komt, hebben wij juist een zeer heldere blik over iemands onbewuste gevoel en gedachtewereld. De handelswijze is voor ons al duidelijk, en we halen trauma's uit de persoonlijke elementenreeks.

We trainen mensen op persoonlijk en zakelijk vlak. Voor jou - privé - helpt de training jou om het heft in handen te nemen, jij bepaalt de richting. Je wordt krachtig - emotioneel volwassen - koersbepalend - tijdsbewust. 

Ben je hulpverlener - therapeut - zelfbewuste manager - (kinder) coach? Kom dan alsjeblieft deze trainingen volgen. Het is van groot belang dat je met andere informatie ondersteuning bieden aan de (jonge) mensen die jou zijn toevertrouwt. 

 


Er is daarom een groot aanbod binnen Beide benen op de grond 


ALLEEN VOOR JOU

Natuurlijk hoef jij niet jezelf uit te vinden en in je eentje plannen te maken. Wij doen dat met alle plezier ook voor jou. Zo kan je hier een Vijf Elementenprofiel op laten maken, geheel op maat - geen standaard 'knip en plak' werkje. 

Wil je een laagje dieper - en bewust een jaar leven? Heb jij geen plan en wil je er wel eentje? Dan kan je bij ons een plan B voor je laten maken óf je komt een workshop volgen. Jij bepaalt, het is jouw feestje. De slingers verzorgen wij.