VIJF ELEMENTEN 


De Vijf elementen - water - hout - vuur - aarde - metaal. Is het nu echt allemaal zo aarde-verschuivend in je leven? Ja, echt waar!

De onzichtbare energie en informatiestroom van de Vijf elementen zien we in de persoonlijke levens terug. Hoe dan, denk je misschien? We zien het terug in je natuurlijk gedrag - de wijze waarop je emotioneel reageert - en je manier van handelen en doen.  In de trainingen werken we zeer persoonlijk - laten we zien waar jij van nature blokkeert of escaleert maar ook hoe jij nog meer uit jezelf kan halen.

De trainingen zijn in eerste instantie voor jouzelf - als jij na het volgen van de training in balans bent - kan jij je verder gaan ontwikkelen. We kijken dan graag met jou mee in je gezinsleven of je werkomgeving.


De volgende trainingen zijn beschikbaar: 

Kennismakingsdag Vijf Elementen

3 daagse Basistraining Vijf Elementen

5 daagse Verdiepingstraining Vijf Elementen

 

Wil je liever eerst persoonlijk kennismaken en doe je dat graag in een 1 op 1  sessie. Tuurlijk kan dat in onze praktijk - we werken dan als volgt: Er wordt voor jou een persoonlijke Vijf Elementenanalyse gemaakt - samen nemen we die door als je op bezoek komt. De koffie en thee staan klaar - we nemen ruim de tijd voor je. 

Je regelt je persoonlijke sessie hier. 

 

Er is daarom een groot aanbod binnen Beide benen op de grond