Dit is een kanjer van een workshop voor jou. Je gaat een jaarplan maken, geheel op maat voor jou en van jou. De basis zijn de Vijf Elementen, het Chinese jaar en in de invloed daarvan. Je weet na afloop van de workshop wanneer toe te slaan en weg te duiken. En niet omdat je bang bent maar omdat je slim bent en omdat je weet wanneer het in 2019 handige en onverstandige periodes zijn voor jou. Ik deel mijn kennis ook graag met jou. Jouw plan is mijn plan zullen we maar zeggen.

Wat heb je nodig? Een gretige geest, een hart van verlangen en de juiste prioriteit: Privé first, Werk second:-) .Neem jij je laptop mee? Kan je gelijk je plan in het juiste format gieten, uitwerken en de volgende dag op pad, blijf je toch nog een beetje in de werkmodus. 

De workshop start om 10.00 uur - inloop vanaf 9.45 uur. De dag eindigt om 22.00 uur. Lunch - diner - lesmateriaal is inbegrepen, zo ook de BTW. 
De locatie is in Schoonoord/Orvelte. Afhankelijk van de grootte van de groep. Er zijn niet meer dan acht deelnemers, zo is er voor iedereen tijd en aandacht. Het moet tenslotte toch een persoonlijk jaarplan worden. 

Het is wél belangrijk dat je goed kennis hebt van je eigen elementenreeks of de Vijf Elementen. Bezit je die kennis niet, dan kan je vooraf een Vijf Elementensessie boeken. Ik neem dan in anderhalf uur met jou je eigen elementenreeks door, je leert zo jouw natuurlijke dynamiek - talenten - vaardigheden kennen. Lees hier de review

Een persoonlijke analyse op basis van je geboortedatum, kan dat persoonlijk zijn? Kan je fundamenteel iets veranderen in je leven als je volgens de Chinese leer van de Vijf elementen leeft? Jazeker!

Vanuit de Vijf elementen ontvang je bij je geboorte drie elementen die jou toebehoren. In die drie elementen ligt jouw zielengroei opgesloten en zijn jouw  natuurlijke emoties, talenten en vaardigheden zichtbaar. Maar om alles in het leven soepel te laten verlopen, je goed te kunnen uiten en in persoonlijke kracht te groeien heb je de vaardigheden van alle vijf de elementen nodig. De missende elementen hebben vaardigheden en emoties die jij dus mist en waardoor je dus iets niet voor elkaar krijgt, hoe hard je ook werkt en hoe goed je ook je best doet. Je wordt dus nooit helemaal een topper. 

In de analyse krijg je inzicht in waar je van nature goed in bent, én van nature niet kan. Ik verwerk het allemaal in jouw persoonlijke analyse. Natuurlijk zorg ik er ook dat er adviezen en tips in jouw analyse staan. Want 'hoe nu verder'en 'wat kan ik er dan nu mee'? Daar ga ik voor zorgen, je krijgt voldoende informatie mee om je de missende elementenenergie eigen te maken. Beren en valkuilen op de weg zijn niet langer meer de saboteur, jij wordt de chauffeur die deze weg prima kan overzien. Niet meer moe achter het stuur maar fit, energiek en leidend in je eigen leven. Verandert nu jouw levenspad, nee natuurlijk niet! Maar hé, 't wordt een stuk makkelijker en leuker. 

Het Jaarprofiel is persoonlijk én maatwerk, het ligt niet kant-en-klaar op de plank.

Heb je een plan voor het jaar? Je zal zien dat plan A meestal niet lukt of gedeeltelijk. Dat heeft te maken met allerlei omstandigheden én met de energie van het jaar.
Er is dus feitelijk een Jaarplan dat vanuit de Vijf elementen al gepland is. Hun plan A is jouw Plan B.

Ken jij je eigen Vijf elementenreeks en wil je weten wat het jaar jou aan kansen - risico's brengt? Benieuwd naar de Jaarenergie én het wereldwijde thema? Zin om Plan A met Plan B te laten samenwerken? Bestel dan het Jaarprofiel en ik vertel jou HOE je dat kan gaan doen. Want wat verandert er nu eigenlijk in een nieuw jaar? Nou, jij pakt je koffers en gaat met alle drie je elementen een jaar lang op bezoek bij een ander element. Dat betekent dat je de kans krijgt om alles te leren - af te kijken- en je te laten opleiden door de energie van het element dat je bezoekt. Dit geldt voor al jouw elementen! 

Een jaar lang stage lopen, lekker veel oefenen om je de vaardigheden en emoties eigen te maken van het bezoekende element. Eindelijk krijg je de kans om dát waar je niet goed in bent beter onder de knie te krijgen. In het profiel krijg je alle informatie over het jaar, jouw elementen, de verhuizing en de gevolgen daarvan op schrift. Natuurlijk vermelden we jouw kansen - risico's - winst. Als afsluiter ontvang je tips en tools hoe jij Plan B succesvol maakt. 


Het Jaarprofiel is persoonlijk én maatwerk, het ligt niet kant-en-klaar op de plank. 
Lees hier een review. 

Een analyse op basis van je geboortedatum, kan dat persoonlijk zijn? Kan je fundamenteel iets veranderen in je leven als je volgens de Chinese leer van de Vijf elementen leeft? Jazeker!

In een 1 op 1 sessie word je meegenomen en ingewijd in de wereld van de Vijf elementen en wat dit persoonlijk voor jou betekent. Fijn aan tafel, kop koffie of thee erbij, ondertussen kan je op je gemak bijkomen van de reis. 

Daarna gaan we aan de slag. En vertel ik jou over jouw
drie elementen, hoe zit het met zielengroei en jouw natuurlijke emoties, talenten en vaardigheden.

Om alles in het leven soepel te laten verlopen, je goed te kunnen uiten en in persoonlijke kracht te groeien heb je de vaardigheden van alle vijf de elementen nodig. De missende elementen hebben vaardigheden en emoties die jij dus mist en waardoor je dus iets niet voor elkaar krijgt, hoe hard je ook werkt en hoe goed je ook je best doet. Je wordt dus nooit helemaal een topper. 

Tijdens de sessie wordt je uitgelegd waar je van nature goed in bent, én van nature niet kan.

Uiteraard bespreken we
'hoe nu verder' en 'wat kan ik er dan nu mee'? Ter plekke krijg je een plan mee, op maat gesneden. 

Na afloop ga je naar huis. 
De beren op de weg blijven maar zijn geen 'sta in de weg' meer, Nee we hebben ze veranderd in mooie ontmoetingen. Niet meer moe achter het stuur van je eigen leven maar fit, energiek en leidend in je eigen leven. Verandert nu jouw levenspad, nee natuurlijk niet! Maar hé, 't wordt een stuk makkelijker en leuker. 

 

 

 

Twaalf coaches - Eén Vraag - Zes maanden de tijd

Soms kom je er niet uit, hoe je ook je best doet. Je loopt je pad - komt niet verder - gaat terug- verdwaald - probeert een andere route- de uitgang vind je niet. Council of Twelve Coaching is dan de juiste route om af te leggen. Een half jaar lang staat jouw hulpvraag centraal en bewandel jij je levenspad mét een routekaart op zak.

Deze route word je aangereikt door the Council of Twelve. Zij buigen zich over jouw hulpvraag. Duidelijk zijn ze in welke vervolgstappen jij mag nemen en hoe (terug) te lopen als je van je pad bent gegaan. The Council of Twelve helpt jou en wijst je de weg, een half jaar lang lering voor jezelf. Ze nemen je mee de diepte in, houden je spiegels voor en sturen je terug als je een stap niet hebt omarmt.

Beide benen op de grond helpt jou je hulpvraag concreet te maken. Wij hebben contact met jouw Council of Twelve Coaching. Samen werken wij de route voor jou uit. Alle adviezen- waarschuwingen - tips worden voor een halfjaar worden in kaart gebracht. Je krijgt een vertrekpunt en weet ook gelijk wat de laatste stap is.

De weg? Die moet je zelf lopen. Beide benen op de grond begeleidt je hierin. 

Je start met een half uur (telefonische/Skype) coaching om je hulpvraag te concretiseren. Hierna wordt je hulpvraag centraal gesteld en de hulp van jouw Council of Twelve ingeschakeld. Beide benen op de grond werkt de ontvangen informatie voor jou uit. Hierna ontvang je het advies per mail. Je neemt een week de tijd om je in te leven. Dan kom je voor een persoonlijke sessie. We werken in dit uur snel - intens - zorgvuldig - en samen met jouw Council of Twelve. Systemisch werken is dé manier om dit te doen. 

Nu ga je zelf op pad, de route bij de hand. Na drie maanden kom je terug bij voor een persoonlijke sessie- heb je een tussenstop. Even op adem komen - moed verzamelen - vragen beantwoorden - enthousiast verder lopen. Wat leer je jezelf kennen, hoe mooi is het contact met the Council of Twelve. Zes maanden later ben je aangekomen bij de laatste Councillor. Je hulpvraag is beantwoord - je hebt het pad gelopen. Wij hebben telefonisch of via Skype nog even contact met elkaar, zo zorgen we voor een goede borging. Je hebt een fase afgerond en gaat zonder Beide benen op de grond op eigen benen weer verder. Jouw Council of Twelve blijft bij jou.  

Zin in om van alles over de Lente te weten te komen? En waarom dit keer "Alles gaat naar de knoppen" heerlijk is? Kom dan naar deze gave avondworkshop toe en verzeker jezelf van een stoel. Wij zorgen voor koffie-thee en wat lekkers. Je leest hier meer over de avondworkshop.

 

En dan wordt het zomer en o lala - jij enig idee waar je op moet letten? Wat het jou brengt? Wij weten het wel en laten je graag de vruchten plukken. Kom mee en ga je oogst binnenhalen! Je leest er hier meer over.